(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-56033757-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Home/Overheid
Overheid2019-05-17T09:34:54+01:00

Overheid

Professionele oplossingen voor de overheid

Maak kennis met een selectie van onze overheidsproducten.
Dankzij de nieuwste digitale technologieën is het mogelijk sneller en nauwkeuriger te werken en informatie uit te wisselen, zonder iets aan bestaande werkwijzen en informatiesystemen te hoeven wijzigen.

Ateq International biedt oplossingen voor het opnemen, verwerken en archiveren van afzonderlijke dictaten, besprekingen, commissie- en raadsvergaderingen en voor het verwerken van documenten.

Bijvoorbeeld de Philips digitale conferentiekoffer DPM8900 met 4 tafelmicrofoons, afstandbediening en aluminium draagkoffer. Deze set is uit te breiden met 2 extra tafelmicrofoons, zodat het totaal op 6 tafelmicrofoons komt en de set geschikt is tot 48 personen.

Ook kunt u gebruik maken van de Philips SpeechLive smartphone app. Neem op met uw iPhone of Android smartphone en laat uw dictaten uitschrijven door de online-spraakherkenningstool.