Philips SpeechLive

 

Dicteeroplossingen voor de cloud

Philips SpeechLive Premium

de nieuwe manier van effectief communiceren!

Dicteer je werk direct in je smartphone, dicteerapparaat of voice recorder en laat Philips SpeechLive de rest doen. Je ontvangt je transcript vrijwel direct in je e-mailbox met de spraak naar tekst spraakherkenning of makkelijk dictaten uittypen via de online player. De cloud browsergebaseerde dicteer- en transcriptieoplossing van Philips. Simpel controleren en finaliseren. Dicteren was nog nooit zo gemakkelijk.

Inspreken. Verzenden. Klaar.

De Philips dicteer recorder smartphone app is onderdeel van elk SpeechLive Premium abonnement. De app is ontworpen om naadloos te functioneren met elke Philips SpeechLive workflow-oplossing. Neem op, editeer en verzend uw dictaat direct van uw smartphone en reduceer uw “turn around” tijd. Je kunt ervoor ook kiezen om je dictaten direct naar de spraakherkenningsengine te sturen en je verwerkingstijd te optimaliseren. De nieuwe ervaring in digitaal dicteren!
Neem vandaag nog Philips SpeechLive Premium

De voordelen van SpeechLive

Werken waar u wilt en wanneer u dat wilt
Via uw (Google Chrome) browser heeft u uw dictaten altijd bij de hand en kunt u ze overal beheren. Transcriptie van huis uit is geen probleem, want u kunt u eigen thuiscomputer veilig gebruiken voor het afspelen en transcriberen van de opnames. Voor Windows en macOS.

Altijd mobiel
Wanneer u de Philips voice recorder app gebruikt op uw smartphone, hebt u niet eens een computer meer nodig om uw dictaten te openen en te beheren, alleen uw smartphone is voldoende.

De hoogste veiligheidsnormen
SpeechLive biedt een zeer goed beveiligde online opslag dankzij het HTTPS-protocol, automatische dubbele encryptie in realtime, dubbele serverinzet en automatische back-up. Zo zijn uw gegevens altijd betrouwbaar beveiligd en altijd beschikbaar.

Uitstekend workflowmanagement
Pas de oplossing aan op de werkwijze van uw bedrijf. Beheerders kunnen eenvoudig auteurs en transcribenten toewijzen en overal ter wereld de workflow toewijzen.

Ontvang nu de Philips SmartMike Duo cadeau!

Kijk voor actievoorwaarden op  www.speechlive.cloud/nl

Altijd mobiel
Wanneer u de Philips voice recorder app gebruikt op uw smartphone, hebt u niet eens een computer meer nodig om uw dictaten te openen en te beheren, alleen uw smartphone is voldoende.

Soepele integratie in bestaande workflows
SpeechLive werkt perfect met Philips dicteerapparaten en kan gemakkelijk geïmplementeerd worden in uw bestaande workflow. SpeechLive ondersteunt zelfs gemengde omgevingen waarin niet alle gebruikers toegang hebben tot SpeechLive.