Onze

Merken

Gecertificeerd Master Digital Center Philips – Dictation

Ateq is sinds 2002 gecertificeerd partner van Philips en levert deskundig advies en maatwerk op het gebied van Philips professionele digitale dicteersystemen en workflowoplossingen. Denk hierbij aan producten als de nieuwe Philips PocketMemo-serie, Philips SpeechMike-serie en SpeechExec Professional Dictate & Transcribe en een grote serie accessoires.

Gecertificeerd Premium partner – Grundig Business Systems

Ateq International BV levert sinds 2008 ook Grundig digitale en analoge dicteersystemen. Wij leveren deskundig advies op maat en kunnen u maatgerichte Grundig workflowoplossingen bieden. Grundig professional software werkt ook onder Terminal server en Citrix omgevingen. Vraag naar een van onze adviseurs.

Gecertificeerd partner – Microsoft Nuance

Wilt u Nuance spraakherkenningsoftware oplossing voor uw kantoor, dan kunnen wij u daarin adviseren. Wij leveren Nuance Dragon NaturallySpeaking spraakherkenningsoftware, PDF-oplossingen (PDF professional), documentmanagementsystemen (Paperport, Omnipage), Dragon Medical One (DMO) en Dragon Legal One (DMA).

Gecertificeerd Premium partner Olympus  – Dictation

Ateq International BV is gecertificeerd partner van Olympus digitale dicteersystemen. Wij leveren deskundig advies op maat en kunnen u maatgerichte Olympus workflowoplossingen bieden. De Olympus dicteerproducten onderscheiden zich door hun gekenmerkte design en jarenlange vaste klantenkring. Vraag naar een van onze adviseurs.

Gecertificeerd partner Texas Instruments – Calculators

Ateq International BV is sinds 2014 ook premium leverancier van Texas Instruments rekenmachines (grafisch, voor studie en basic). De rekenmachines zijn vaak jaren gekend door een groot publiek. De Texas Instrumenst (grafische)calculators zijn dan ook vaak door hoge scholen en universiteiten voorgeschreven.

Gecertificeerd partner Philips – Flash media

Sinds 2018 levert Ateq International ook Philips flash media, zoals USB sticks, (micro)SD-kaarten en SSD’s.

Gecertificeerd partner voor accessoire toebehoren

Uitbreidingen voor voornamelijk Apple en Android smartphone en AirPod producten.

Gecertificeerd partner DigiPower – Vlog producten

Nieuw zijn de producten van DigiPower. In ons assortiment zitten onder andere Vlogkits, LED-lampen, externe microfoons en oplaadbare power adapters.