Nuance

Dragon Medical One

 

AI-oplossing voor tijdrovende documentatietaken

Klik minder met een geavanceerde spraakherkenningsoplossing voor een productievere en meer gepersonaliseerde documentatie-ervaring voor, tijdens en na het patiëntconsult.

 

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Verbeter uw documentatie

Dankzij de geavanceerde spraakherkenning met opdrachten in natuurlijke taal kunnen patiëntgegevens voor, tijdens en na het consult efficiënt worden gedocumenteerd. Zorgprofessionals bepalen hoe en waar ze documenteren: dicteren bij de cursor, in het geïntegreerde dicteervenster of via elke moderne browser.

Toonaangevende architectuur

Deze AVG-compatibele en ISO 27001-gecertificeerde oplossing is bijzonder responsief en veerkrachtig en biedt uitgebreide integratiemogelijkheden en naadloze ondersteuning voor zowel browser- als webgebaseerde EPD’s. Hierdoor heeft u de flexibiliteit die u nodig heeft in elke omgeving.

Spraakervaring

Beheer licenties, implementaties en standaardinstellingen voor een efficiënt, vertrouwd en voorspelbaar gebruik in alle zorgomgevingen, apparaten en apps.

Krachtige opdrachten

Snel en eenvoudig notities opmaken, corrigeren en navigeren met stapsgewijze opdrachten om workflows te optimaliseren.

Extra mobiliteit

In combinatie met PowerMic Mobile wordt elk werkstation een dicteerstation. Zorgprofessionals kunnen overal aantekeningen maken door hun smartphone te gebruiken als veilige, draadloze microfoon.

Belangrijkste voordelen van Nuance Dragon Medical One

Gemakkelijk te installeren

Zonder complexe configuraties kunnen artsen in minder dan vijf minuten beginnen met dicteren met behulp van de bestaande infrastructuur. Automatische updates betekenen minder werk voor IT-personeel en minder gedoe voor artsen.

Budgetvriendelijk en spreidbaar

Betaalbare prijzen op abonnementsbasis met weinig kapitaalinvesteringen vooraf maken het voor organisaties in de gezondheidszorg gemakkelijker om budgetten met voorspelbare uitgaven te plannen

Uw poort naar de toekomst

De oplossingen van Nuance zijn gebaseerd op meer dan drie decennia aan klinische expertise om de documentatietijd met wel 45% te verkorten en tegelijkertijd de kwaliteit met 36% te verbeteren. Dragon Medical One is de basis van de toekomst en revolutioneert de gezondheidszorgsystemen waarin klinische documentatie zichzelf schrijft.