Financiën

Professionele oplossingen voor de financiële sector

Financieel dienstverleners kunnen bij Ateq terecht voor een digitale dicteeroplossing op maat. Om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en werken op afstand te bevorderen, kiest de financiële markt steeds vaker voor een digitale dicteeroplossing. Adviseurs en specialisten zijn veelal onderweg voor langere perioden. 

Efficiëntie

Om hun efficiëntie te verhogen kiezen zij voor een mobiel dicteerapparaat (Pocket Memo of smartphone-app), hiermee kunnen zij overal en altijd dicteren. De voornaamste vereisten voor deze gebruikers liggen dus op het gebied van hoge geluidskwaliteit en de mogelijkheid om bestanden elektronisch te verzenden in plaats van deze fysiek te overhandigen via een cassette.

Door middel van een workflowsoftware stellen zij de dictaten op ieder moment van de dag beschikbaar aan het secretariaat. Vervolgens stelt het secretariaat de productie en organisatie van de documenten een stuk eenvoudiger op. De gesproken dictaten zijn uiteindelijk eenvoudig te koppelen aan dossiers van cliënten door het overzichtelijke archiefsysteem.

Het gebruik van referenties en dossiernummers maakt het selecteren van dictaten om uit te werken een stuk overzichtelijker en eenvoudiger voor het secretariaat. Dankzij de volledige compatibiliteit tussen de Philips SpeechExec software en Microsoft-applicaties is er sprake van een vloeiende workflow en wordt het gehele documentproductieproces verbeterd.

Effectief

Door de inzet van deze digitale dicteersystemen stelt u uw medewerkers in staat altijd en overal werkzaam te kunnen zijn. Door de digitale overdracht van dictaten hebben zij meer tijd beschikbaar om zich te richten op de kerncompetenties. Het eenvoudig doorsturen van dictaten aan het secretariaat verhoogt uw omloopsnelheid in processen. Dit alles ten goede van uw efficiëntie en effectiviteit wat uw concurrentiepositie in de markt verbeterd.

Uw bedrijf kan veel sneller en efficiënter werken, met een optimale taakverdeling. Zet de juiste resources in voor de betreffende taken. Ateq informeert u graag over de mogelijkheden en geeft u inzicht in efficiency mogelijkheden voor uw organisatie. Voor RSI situaties vormt Philips digitaal dicteren aan de auteurskant ook een goede bron van hulp en verlichting van klachten.