Architectuur

Professionele oplossingen voor architecten

 

Ateq biedt oplossingen die perfect geschikt zijn voor professionele architecten en stedenbouwkundigen die steeds onder druk staan om tijdige en accurate plannen aan hun klanten af te leveren.

Ze moeten met meerdere factoren rekening houden zoals functionaliteit en regelgeving, zonder de esthetische wensen van hun klant uit het oog te verliezen. Philips dicteeroplossingen kunnen de informatieworkflow tussen de betrokken partijen gevoelig verbeteren waardoor het documenteren en rapporteren nauwkeuriger verloopt. Hierdoor worden klantenrelaties verbeterd en de doorlooptijden van projecten ingekort.

Klantenmeetings vastleggen

Het plannen en ontwerpen van gebouwen brengt vaak een continu communicatieproces tussen de architecten en hun klanten met zich mee. In een sector waar de aandacht voor detail en nauwkeurigheid van vitaal belang is voor het slagen van een project, helpt Philips fouten minimaliseren door elk woord vast te leggen en kunnen architecten eenvoudig hun meetingopnames omzetten naar geschreven documenten. Twijfels in verband met gemaakte afspraken kunnen eenvoudig worden weggenomen door de meetingopname opnieuw af te spelen of het uitgeschreven document na te lezen.

Rapportering onderweg eenvoudig gemaakt

Architecten die onderweg zijn om klanten of bezoeken, kunnen makkelijk hun ideeën, actielijstjes of meetings opnemen met een draagbaar Philips dicteerapparaat zoals de SpeechAir, of met de Philips dicteerrecorder app voor smartphones. Opnames kunnen verstuurd worden naar Philips SpeechLive, de dicteerworkflowoplossing in de cloud, en onmiddellijk worden uitgeschreven met de Philips spraakherkenningsservice, zelfs voor de gebruiker terug is op kantoor. Snellere doorlooptijden en soepeler procedures betekenen meer tijd om te focussen op de essentie en leiden tot meer tevreden klanten.