HP Pro office

professionele shredders

 

De HP Pro Shredder serie

Professionele papierversnipperaars bijzonder krachtig en stil

 

De krachtige HP Pro Shredders zijn ideaal voor professioneel gebruik in een grotere kantooromgeving en zijn bijzonder stil bedrijfsgeluid van slechts 55 decibel. De elegante papierversnipperaars in zwart design blinken uit door het hoge veiligheidsniveau P-4 of P-5, afhankelijk van het model, en vernietigen uw gevoelige, persoonlijke documenten en creditcards overeenkomstig de DSGVO.

Afhankelijk van het model hebben de hoogwaardige kantoor papierversnipperaars op zwenkwielen een relatief lange bedrijfscyclus van wel 40 minuten voordat er een afkoeltijd moet worden ingelast. De snijcapaciteit varieert afhankelijk van het type apparaat en maakt het mogelijk tot 24 A4-vellen tegelijk te versnipperen. Als u per ongeluk te veel papier invoert, stopt de papierversnipperaar het proces automatisch en voert het papier terug. De handige papierversnipperaars met intuïtieve bediening hebben een automatische start-stopfunctie en een indicator voor oververhitting en overbelasting.

Kijk voor meer informatie op onze webshop

Waarom een HP Pro shredder?

  • Snijcapaciteit tot 24 A4-pagina’s
  • Ononderbroken bedrijfscyclus tot 40 minuten
  • Werkt bijzonder stil
  • DSGVO-conform versnippering van persoonsgegevens

De beveiligingsniveaus P-4 en P-5

Gevoelige gegevens moeten worden versnipperd overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Heeft u vertrouwelijke, persoonlijke gegevens zoals personeelsdossiers en sollicitatiedocumenten die vernietigd moeten worden? Dan zijn de HP Pro Shredders in de Cross Cut (CC) versie de juiste keuze, want zij versnipperen uw documenten in Cross Cut tot kleine snippers van 4 mm x 35 mm en voldoen daarmee aan het beveiligingsniveau P-4. Om zelfs patiëntendossiers of procesdossiers DSGVO-conform te vernietigen, moet u naar de Micro Cut (MC) versie met het beveiligingsniveau P-5 gaan. Deze modellen versnipperen uw documenten tot deeltjes van 2 mm x 15 mm.

Welke papierversnipperaar past bij u?

Het kiezen van de juiste papierversnipperaar voor u hangt, naast het juiste beveiligingsniveau, ook af van hoe vaak u documenten versnippert, hoeveel vellen u tegelijk wilt vernietigen en hoeveel mensen de papiervernietiger gebruiken. Als de machine bijvoorbeeld door meerdere werknemers in een kantoortuin wordt gebruikt, zorg er dan voor dat de afvalbak groot genoeg is, zodat hij minder vaak hoeft te worden geleegd. Moet u regelmatig hele stapels bestanden versnipperen? Dan zijn een hoge snijcapaciteit en een lange bedrijfscyclus van cruciaal belang.