Gebruik de kracht van uw stem

met professioneel digitaal dicteren

SpeechExec Pro dicteer- en transcriptiesoftware koppelt auteurs en transcribenten aan elkaar. Bespaar tijd en middelen dankzij eenvoudige communicatie, instellingen voor workflowvoorkeuren en flexibiliteit in uw organisatie. Auteurs kunnen rechtstreeks opnemen in de software met behulp van een dicteermicrofoon. Transcribenten kunnen afspelen en eenvoudig transcriberen met behulp van een voetpedaal.

Upgrade uw SpeechExec Pro software nu

Of neem contact op voor meer informatie info@ateq.nl

Philips SpeechExec Pro software 11

De nieuwste versie van Philips SpeechExec software is voortaan beschikbaar op basis van een abonnement om beter tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze gebruikers. Dit nieuwe businessmodel biedt alvast vele voordelen!

Altijd up-to-date

Tijdens de duur van uw abonnement geniet u van alle updates van SpeechExec. U kunt eenvoudig de optie “automatisch updaten” activeren in uw software en alles verloopt automatisch en transparant.

Al uw computers op dezelfde versie van SpeechExec

Door al uw licenties om te zetten naar dit nieuwe model, verzekert u zich van een homogeen computerpark met dezelfde versie van SpeechExec software geïnstalleerd op al uw computers.

Compatibiliteit met uw IT-infrastructuur

De regelmatige updates van SpeechExec garanderen u een volledige compatibiliteit met de meest recente besturingssystemen en met de steeds frequentere updates van Microsoft Window.

Beveiligde licentie

Uw SpeechExec licentie is voortaan gelinkt aan uw e-mailadres waardoor u deze gemakkelijk opnieuw kunt activeren na een crash of verlies van uw computer.

Uw licentie is voortaan « mobiel »

Uw SpeechExec licentie kan voortaan gebruikt worden op verschillende computers (maar niet gelijktijdig), zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om op kantoor op uw desktop computer te werken en later thuis verder te werken op uw laptop.

Kostenbeheersing

Met de abonnementsformule zijn er geen onaangename verrassingen, alle updates en nieuwe functionaliteiten zijn inbegrepen.

Vereenvoudigde ondersteuning

This new license management mode, coupled with regular updates to your SpeechExec software, guarantees a high level of performance.

Gepersonaliseerde begeleiding

Heeft u vragen over dit nieuwe businessmodel? Onze partners zijn er om ze te beantwoorden en om u te helpen de beste oplossing te kiezen aangepast aan uw behoeften.