Philips SpeechExec Pro 12

Dicteer- en transcriptiesoftware 3.0

 

Gebruik de kracht van uw stem

met professioneel digitaal dicteren

SpeechExec Pro dicteer- en transcriptiesoftware koppelt auteurs en transcribenten aan elkaar. Bespaar tijd en middelen dankzij eenvoudige communicatie, instellingen voor workflowvoorkeuren en flexibiliteit in uw organisatie. Auteurs kunnen rechtstreeks opnemen in de software met behulp van een dicteermicrofoon of dictaten uploaden. Transcribenten kunnen afspelen en eenvoudig dictaten uittypen met behulp van een USB voetpedaal. Een nieuwe stap in digitaal dicteren.

Waarom Philips SpeechExec Pro 12 ?

De nieuwste versie van Philips SpeechExec en SpeechExec Pro software is voortaan beschikbaar op basis van een 1- of 2-jarig abonnement om beter tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze gebruikers. De software werkt op een Windows full embedded 11 systeem met optioneel Philips SpeechLive cloud dicteren en directe spraakherkenning integratie. Dit nieuwe businessmodel biedt u vele voordelen!

Upgrade uw Philips SpeechExec Pro software

Altijd up-to-date
Tijdens de duur van uw abonnement geniet u van alle updates van SpeechExec. U kunt eenvoudig de optie “automatisch updaten” activeren in uw software en alles verloopt automatisch en transparant.

Compatibiliteit met uw IT-infrastructuur
De regelmatige updates van SpeechExec garanderen u een volledige compatibiliteit met de meest recente besturingssystemen en met de steeds frequentere updates van Microsoft Windows.

Uw licentie is voortaan « mobiel »
Uw SpeechExec licentie kan voortaan gebruikt worden op verschillende computers (maar niet gelijktijdig), zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om op kantoor op uw desktop computer te werken en later thuis verder te werken op uw laptop.

Al uw computers op dezelfde versie van SpeechExec
Door al uw licenties om te zetten naar dit nieuwe model, verzekert u zich van een homogeen computerpark met dezelfde versie van SpeechExec software geïnstalleerd op al uw computers.

Beveiligde licentie
Uw SpeechExec licentie is voortaan gelinkt aan uw e-mailadres waardoor u deze gemakkelijk opnieuw kunt activeren na een crash of verlies van uw computer

Vereenvoudigde ondersteuning
Deze vernieuwde management-licentie-tool, gecombineerd met regelmatige SpeechExec software updates, garanderen een High Level performance.

Gepersonaliseerde begeleiding
Heeft u vragen over dit nieuwe businessmodel? Ateq International is er om ze te beantwoorden en om u te helpen de beste oplossing te kiezen aangepast aan uw behoeften.

Kostenbeheersing
Met de abonnementsformule zijn er geen onaangename verrassingen, alle updates en nieuwe functionaliteiten zijn inbegrepen.