Referenties

 

Wat onze klanten zeggen

 

“Focus en het leveren van kwaliteit staan hoog in het vaandel. Moderne technologie kan daar een bijdrage aan leveren. Binnen onze aanpak van het virtuele kantoor draagt digitaal dicteren bij aan een grotere flexibiliteit en lagere organisatiekosten. Dit bespaart veel tijd. Een compliment voor de prima ondersteuning van onze leverancier Ateq.”
Grote flexibiliteit

mr. E. Hoorn, Advocaat en partner
Witberg Hoorn Advocaten

mr. M. Swart, Advocaat en partner
Swart Legal

Tijd is kostbaar voor cliënten en we willen zo efficiënt mogelijk met middelen omgaan. Dit gaat bij ons uitstekend met de nieuwste digitale dicteersystemen van Philips. Ateq International neemt veel werk uit handen en de service is uitstekend. Het is de investering dan ook dubbel en dwars waard!”
Tijd is kostbaar

“Wij werken regelmatig onder tijdsdruk: soms heb ik maar één of twee uur de tijd om stukken te dicteren en uit te werken. Met behulp van onze secretariaatsservice kan dat sneller en het ziet er meteen goed uit. We hebben een nieuwe visie op hoe het moet en bedrijven ‘advocatuur 2.0.’ Mede dankzij deze manier van werken houden we overheadkosten zo laag mogelijk.”  –  Lees verder.

Een nieuwe visie op advocatuur

mr. S. Kaper, Advocaat en partner
Kaper Nooijen Advocaten

Case

Kaper Nooijen advocaten