Philips SpeechLive Professional
de nieuwe manier van effectief communiceren!

Laat je stem het werk doen

 en communiceer in schrijven waar je ook bent

Dicteer je werk direct in je smartphone of voice recorder en laat Philips SpeechLive de rest doen.
Je ontvangt je transcript vrijwel direct in je e-mailbox.
Simpel controleren en finaliseren. Klaar! 

Upload vanaf iedere (werk)plek uw dictaten of stuur ze eenvoudig via uw smartphone naar met Philips SpeechLive. Al uw dictaten worden maximaal beveiligd (256bit x 256bit encrypted) opgeslagen in de Cloud. U dicteert gemakkelijk met uw digitale PocketMemo, SpeechMike Premium of eigen smartphone.

monitor

EENVOUDIG: AL UW DICTATEN – ALTIJD WAAR U ZELF BENT
U heeft steeds toegang tot al uw dicteerbestanden onafhankelijk van waar u bent – 24 uur per dag, 7 dagen per week. SpeechLive plaatst de dicteerworkflow in de cloud – met alle voordelen van dien. Met SpeechLive kunnen dictaten veilig worden geüpload en gedownload vanuit iedere plek ter wereld. Het is gemakkelijk en handig te installeren en kan met uw internetbrowser worden geconfigureerd. Het is niet nodig om bijkomende complexe software te installeren of te configureren.

UW BESTANDEN ZIJN VEILIG OPGESLAGEN
SpeechLive beveiligt uw dictaten door ze tijdens de opname te versleutelen, en opnieuw wanneer ze worden verstuurd, en nog eens wanneer ze in een versleuteld formaat worden opgeslagen op uw SpeechDrive in de Cloud.
Dit betekent end-to-end dubbele encryptie en bescherming tegen ongeautoriseerde toegang. Indien nodig herstelt SpeechLive dictaten die per ongeluk zijn gewist* – een 100% zekere back-up.

DEEL VAN PHILIPS DICTEEROPLOSSINGEN
We hebben onze SpeechLive oplossing gecreëerd om naadloos samen te werken met onze invoerapparaten – Philips Pocket Memo’s, SpeechMike’s en SpeechExec dicteerrecorder voor Smartphones. SpeechLive sluit aan op Philips SpeechExec software en past zich perfect aan uw bedrijfsstructuur aan.

Ondek meer

Goed om te weten

Philips SpeechLive Premium (dealer-geactiveerd account) is een zakelijk één of twee jarig abonnement,
waarbij de start van het account de startdag is; bijvoorbeeld 1 mei 2019.
Zo kan een jaarabonnement lopen over een kalenderjaar heen;
bijvoorbeeld van 1 mei 2019 t/m 30 april 2020.

Gebruikers hebben 14 dagen herroepingsrecht, na de startdag van het account.

Opzegtermijn dient te geschieden minimaal 2 maanden voordat de verlengingsperiode van het huidige jaarabonnement van start gaat.
Indien de eigenaar van het SpeechLive Premium account niet tenminste 2 maanden van te voren het jaarabonnement opzegt, dient deze weer de volledige verlengingstermijn te voldoen en loopt het account weer één abonnementsjaar door.