Philips SpeechExec for Mac dicteeroplossing
Digitaal dicteren met uw Apple iMac.

Dicteren en uitwerken op professioneel niveau op uw Apple Mac OS X -besturingssystemen is nu mogelijk met Philips SpeechExec for Mac.  In combinatie met de DPMConnect 4 Mac-software , SpeechExec4Mac kunnen gebruikers van de Philips Digital Pocket Memo om dictaten te downloaden om hun bedrijfsnetwerk en afspelen op hun Mac-systemen die een complete workflow van dictaat tot transcriptie. Philips SpeechExec4Mac is de enige professionele dicteertoepassing dat het DSS Pro-bestandsformaat van alle IVA (International Voice Association) verkopers in een Mac-omgeving ondersteunt.

Middels uw eigen Apple  iMac, MacBook Pro of MacBook Air. U dicteert met de Philips digitale Pocket Memo DPM8000 / DPM8200 in HQ-kwaliteit. Vervolgens wordt het dictaat gedownload en verstuurd, middels DPMConnect, naar de juiste locatie op uw netwerk. Uw secretariaat ontvangt de dictaten in de aangeven locatie en kan deze verwerken met SpeechExec for Mac workflowsoftware.
SpeechExec for mac icon_1

Met Philips SpeechExec for Mac zullen Mac-gebruikers kunnen profiteren van professioneel dicteren en transcriptie, om snel en efficiënt te werken en om het volledige potentieel van de moderne, digitale werkinstrumenten te verkennen. Een innovatieve productiviteitsfunctie is het automatisch vergrendelen van bestanden en file routing. Nadat het dictaat verwerkt is, wordt deze gearchiveerd. Dit voorkomt dat dictaten tweemaal per ongeluk worden uitgewerkt. Philips SpeechExec for Mac werkt alleen in combinatie met professionele dicteerapparatuur en professionele workflowsoftware Philips SpeechExec Pro gebruikerslicentie.

SpeechExec-werklijstvenster
Met de SpeechExec for Mac player kunt u de dicteerbestandlijst beheren, dicteereigenschappen definiëren en diverse instellingen wijzigen.

SpeechExec for Mac Player

 

Systeemvereisten

• Processor: Intel Pentium 4, 1.0 GHz of vergelijkbare processor
• RAM-geheugen: 2 GB (4 GB aanbevolen)
• Hardeschijfruimte: 100 MB voor de SpeechExec for Mac-software
• Besturingssysteem: Apple Mac OS X 10.9.x Mavericks/10.8.x Mountain Lion/10.7.x Lion

 

Vraag hier naar de mogelijkheden.