Gecertificeerd Partner


Gecertificeerd Master Digital Center van Philips Speech Processing Solutions

Ateq is sinds 2002 gecertificeerd partner van Philips en levert deskundig advies en maatwerk op het gebied van Philips professionele digitale dicteersystemen en workflowoplossingen. Denk hierbij aan producten als de nieuwe Philips Pocket Memo-serie, Philips SpeechMike-serie en SpeechExec Professional Dictate & Transcribe en een grote serie accessoires.

Grundig_logo_1
Gecertificeerd Premium partner van Grundig Business Systems
Ateq International BV levert sinds 2008 ook Grundig digitale en analoge dicteersystemen. Wij leveren deskundig advies op maat en kunnen u maatgerichte Grundig workflowoplossingen bieden. Grundig professional software werkt ook onder Terminal server en Citrix omgevingen. Vraag naar een van onze adviseurs.

Olympus_logo_1


G
ecertificeerd Premium partner van Olympus
Ateq International BV is gecertificeerd partner van Olympus digitale dicteersystemen. Wij leveren deskundig advies op maat en kunnen u maatgerichte Olympus workflowoplossingen bieden. De Olympus dicteerproducten onderscheiden zich door hun gekenmerkte design en jarenlange vaste klantenkring. Vraag naar een van onze adviseurs.

Nuance_logo_1
Ateq International BV is gecertificeerd partner van Nuance
Wilt u Nuance spraakherkenningsoftware oplossing voor uw kantoor, dan kunnen wij u daarin adviseren. Wij leveren Nuance Dragon NaturallySpeaking spraakherkenningsoftware, PDF-oplossingen (PDF professional), documentmanagementsystemen (Paperport, Omnipage).

TI_logo_1
Gecertificeerd partner Texas Instruments

Ateq International BV is sinds 2014 ook premium leverancier van Texas Instruments rekenmachines (grafisch, voor studie en basic). De rekenmachines zijn vaak jaren gekend door een groot publiek. De Texas Instrumenst (grafische)calculators zijn dan ook vaak door hoge scholen en universiteiten voorgeschreven.

genie_logo_1
Ateq International BV is gecertificeerd partner Genie
Ateq International BV levert sinds 2015 Genie Office Products. Dit zijn veel gebruikte (luxe)kantoorproducten geschikt voor de zakelijke en consumentenmarkt. De producten variëren van shredders, rekenmachines, lamineerproducten en luxe schrijfwaren en het assortiment breidt zicht meer en meer uit.

Bonsaii_logo_1
Ateq International BV is gecertificeerd partner van Bonsaii
Bonsaii shredders zijn kwaliteits papiervernietigerers voor de zakelijke markt. Het merk onderscheidt zich in kwailteit en robuustheid van haar producten. De bonsaii belofte is hoge kwaliteit en duurzame oplossingen.

PP3DP_logo_1
Gecertificeerd Premium partner van PP3DP

Ateq International BV levert sinds 2015 3D-printers van PP3DP. Met een breed assortiments (consumenten) 3D-printers en printerbenodigdheden.

 

SonicLabs_logo_1Gecertificeerd partner van SonicLabs
DNS.Comfort softwareoplossingen van SonicLabs bieden een unieke manier om dicteerworkflow te combineren met én zonder spraakherkenning. Wanneer u nu uw dictaten wilt laten verwerken via offline/online spraakherkenning of dat u kiest voor een auteur- /secretariaatsoplossing, met DNS.Comfort kunt u altijd dicteren op de manier die bij u past. Geschikt voor Citrix en Terminal server.

 

RN_logo_1
Gecertificeerd partner Race Navigator

In 2016 is Ateq ook begonnen met Race Navigator. Dit merk levert professionele navigator-oplossingen voor o.a, de (professionele) racers. Maar ook amateurs race-fanatiekelingen kunnen nu eindelijk hun hart ophalen. De navigator meet niet alleen de snelheid, maar ook de 3-assen en camera voor- en achterzicht.

Sangean_logo
Gecertificeerd partner Sangean

In 2016 is Ateq begonnen met Sangean. Dit merk levert internet- en DAB+ radio’s, boomboxen, bluetooth speakers en radioversterkers.