Philips Voice Tracer 2500 onderscheiden voor excellent design

Eindhoven, 5 maart 2015 – Philips’ nieuwste digitale Voice Tracer DVT 2500 heeft de meest prestigieuze internationale design prijs ontvangen voor excellent ontwerp. De Philips Digitale Voice Tracer DVT 2500 werd geselecteerd door internationale industrie-experts uit meer dan 50 landen. De iF Design Awards werden onlangs uitgereikt in München

Hoogwaardige audio-opnamen
De Philips digitale Voice Tracer reeks DVT 2500, DVT 2700, DVT 4000, DVT 6000 en DVT 6500 en DVT 8000 is speciaal ontworpen het opnemen van memo’s, gesprekken, interviews, lezingen, colleges, muziek en vergaderingen in hoogwaardige geluidskwaliteit in stereo en PCM audio in elke opnamesituatie.

De digitale recorders DVT 2500/2700 zijn geoptimaliseerd voor het vastleggen van memo’s. De ingebouwde stereomicrofoons zorgen voor een heldere spraakopname en onderdrukken achtergrondgeluiden. Het Philips DVT 2700 pakket is uitgerust met de meest recente spraakherkenningssoftware Dragon NaturallySpeaking. Deze typt, na korte training de teksten zelf uit.

Betere opnameresultaten
Opnamen met een Philips audiorecorder geven betere opnameresultaten dan met een smartphone. Met de nieuwste Philips Voice Tracers maken gebruikers ongestoord honderden uren opnames achter elkaar.

Met de Philips DVT 4000 leggen gebruikers kwalitatief hoogwaardige gesprekken vast. In een voortdurend wisselende omgeving, helpt de AutoAdjust+ functie om storende achtergrondgeluiden te onderdrukken.

De Philips DVT 6000 voor het vastleggen van lezingen en interviews is uitgerust met de innovatieve 3Mic AutoZoom+ technologie, welke omgevingsgeluid onderdrukt en inzoomt op de spreker voor kristalheldere opnames.

De Philips DVT 6500 is speciaal ontworpen voor het opnemen van muziek en levert perfecte audio-opnamen in PCM. Met de 3Mic hifi-functie van de DVT 6500 kan muziek in cd-kwaliteit worden vastgelegd. De meegeleverde draadloze afstandsbediening laat toe de recorder gemakkelijk te bedienen vanuit diverse opstellingen.

Met de Philips DVT 8000 tafelmicrofoon maakt men omnidirectionele opnamen van vergaderingen, besprekingen en bijeenkomsten. Met een druk op de opnameknop wordt 360 graden rondom alles geregistreerd wat er besproken wordt.


Prijs en verkrijgbaarheid
De adviesprijs voor de Philips Digitale Voice Recorderserie start vanaf € 89,00 euro (incl. btw). De Philips Digitale Voice Tracer-serie is verkrijgbaar in de modellen DVT2500, 2700, 4000, 6000, 6500 en 8000 en hebben twee jaar fabrieksomruilgarantie.

In Nederland o.a. verkrijgbaar bij Bax-shop.nl, BCC, Bol.com, Expert, Kijkshop, Media Markt, memorecorder.nl, Mikro Electro, Saturn, Scheer en Foppen, voicerecordershop.nl en Wehkamp.

In België en Luxemburg o.a. verkrijgbaar bij Cactus, Carrefour, dictaphone.be, FNAC, HiFi International, Makro, Media Markt, Saturn, Vanden Borre, Voicerecordershop.be.

###

Noot voor de redactie: voor meer informatie, (ander) beeldmateriaal in hoge resolutie of aanvraag van een testexemplaar neemt u contact op met Avante International, e-mail: birgitte@avante.eu of telefonisch +31 (0)40 252 22 11. Twitter: http://twitter.com/voiceprocessing

Over Ateq International BV
Ateq International B.V. te Eindhoven, opgericht in 2000, is een verkoop- en marketing organisatie voor innovatieve producten van hightech bedrijven. Het bedrijf bouwt op tientallen jaren ervaring en lokale marktkennis. Sinds enkele jaren concentreert Ateq zich voornamelijk op de markt voor spraakopname en uitwerkproducten, zoals digitale dicteerapparatuur, spraakherkenningsoftware en workflowsystemen. Doelstelling is gebruikers te helpen hun activiteiten steeds efficiënter en gemakkelijker te laten verrichten en daarbij betrouwbare en passende oplossingen te bieden met een snelle ROI.

Ateq is Master Digital Centre voor Philips producten van Speech Processing Solutions en geautoriseerde Value Added Reseller voor Nuance. Ateq levert optimale support aan klanten door middel van marketingondersteuning, responsive en persoonlijk optreden, training, technische support, incentives, snel leveren en andere services. De belangrijkste gebieden waarin Ateq actief is zijn Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Ateq is tevens de belangrijkste distributeur in deze gebieden van Philips voicerecorders. Zie ook: https://www.ateq.nl/ en http://twitter.com/voiceprocessing
Download het persbericht.