Persbericht voor onmiddellijke publicatie

Philips_Voice_Tracers_AUG2014_HR_300

Zes nieuwe modellen speciaal ontworpen voor hoogwaardige stereo PCM opnamen in elke opnamesituatie

• Philips DVT2500: gemakkelijk memo’s en notities vastleggen
• Philips DVT2700: memo’s en notities vastleggen en uitwerken met spraaksoftware
• Philips DVT4000: gesprekken en interviews opnemen in de hoogste geluidskwaliteit, waar je ook bent
• Philips DVT6000: optimaal lezingen en interviews vastleggen met zoom tot circa 15 meter afstand
• Philips DVT6500: speciaal ontwikkeld voor Hi-Fi muziek- en studio opnamen
• Philips DVT8000: optimaal vergaderingen vastleggen in 360 graden rondom

Eindhoven, 20 augustus 2014 – Ateq International introduceert de nieuwste reeks Philips voice recorders voor het registeren van hoogwaardige geluidskwaliteit in stereo en PCM in elke opnamesituatie.De Philips digitale Voice Tracer reeks is speciaal ontworpen het opnemen van memo’s, gesprekken, interviews, lezingen, colleges, muziek en vergaderingen in stereo PCM audio en MP3.

Betere opnameresultaten
Opnamen met een Philips audiorecorder geven duidelijk betere opnameresultaten dan met een smartphone. Met de nieuwste Philips Voice Tracers maken gebruikers ongestoord honderden uren opnames achter elkaar. De via USB uiterst krachtige lithium-polymeer accu’s gaan mee tot wel 50 uur. Dankzij het extra grote kleurendisplay zijn de recorders eenvoudig en intuïtief in gebruik. De kwalitatief hoogwaardige microfoons zorgen voor heldere stemopnames en onderdrukken achtergrondgeluiden.
De digitale recorders DVT2500/2700 zijn geoptimaliseerd voor het vastleggen van memo’s. De twee ingebouwde stereomicrofoons zorgen voor een heldere spraakopname en onderdrukken achtergrondgeluiden, bijvoorbeeld in een drukke omgeving. De Philips DVT2700 is uitgerust met de meest recente spraakherkenningssoftware Dragon NaturallySpeaking. Deze typt, na korte training de teksten zelf uit.

Met de Philips DVT4000 leggen gebruikers kwalitatief hoogwaardige gesprekken vast. In een voortdurend wisselende omgeving, helpt de AutoAdjust+ functie om storende achtergrondgeluiden te onderdrukken. Het extra grote geheugen tot wel 46 dagen geeft ruimte om non-stop gespreksopnamen te registeren.

De Philips DVT6000 voor het vastleggen van lezingen en interviews is uitgerust met de innovatieve 3Mic AutoZoom+ technologie, welke omgevingsgeluid onderdrukt en inzoomt op de spreker voor kristalheldere opnames.

De Philips DVT6500 is speciaal ontworpen voor het opnemen van muziek en levert perfecte audio-opnamen in PCM. Met de 3Mic hifi-functie van de DVT6500 kan muziek in cd-kwaliteit worden vastgelegd. De meegeleverde draadloze afstandsbediening laat toe de recorder gemakkelijk te bedienen vanuit diverse opstellingen.

Met de Philips DVT8000 tafelmicrofoon maakt men omnidirectionele opnamen van vergaderingen, besprekingen en bijeenkomsten. Met een druk op de opnameknop wordt 360 graden rondom alles geregistreerd wat er besproken wordt.

Prijs en verkrijgbaarheid
De adviesprijs voor de Philips Digitale Voice Recorderserie start vanaf € 89,00 euro (incl. btw). De Philips Digitale Voice Tracer-serie is verkrijgbaar in de modellen DVT2500, 2700, 4000, 6000, 6500 en 8000 en hebben twee jaar fabrieksomruilgarantie.
In Nederland o.a. verkrijgbaar bij Bax-shop.nl, BCC, Bol.com, Expert, Kijkshop, Media Markt, memorecorder.nl, Mikro Electro, Saturn, Scheer en Foppen, voicerecordershop.nl en Wehkamp.
In België en Luxemburg o.a. verkrijgbaar bij Cactus, Carrefour, dictaphone.be, FNAC, HiFi International, Makro, Media Markt, Saturn, Vanden Borre, Voicerecordershop.be.

###

Noot voor de redactie: voor meer informatie, en/of beeldmateriaal, of het aanvragen van een reviewexemplaar neemt u contact op met Avante International, e-mail: birgitte@avante.eu of telefonisch +31 (0)40 252 22 11. Twitter: http://twitter.com/voiceprocessing

Over Ateq International BV
Ateq International B.V. te Eindhoven, opgericht in 2000, is een verkoop- en marketing organisatie voor innovatieve producten van hightech bedrijven. Het bedrijf bouwt op tientallen jaren ervaring en lokale marktkennis. Sinds enkele jaren concentreert Ateq zich voornamelijk op de markt voor spraakopname en uitwerkproducten, zoals digitale dicteerapparatuur, voicerecorders, audiorecorders, spraakherkenningssoftware en workflowsystemen. Doelstelling is gebruikers te helpen hun activiteiten steeds efficiënter en gemakkelijker te laten verrichten en daarbij betrouwbare en passende oplossingen te bieden met een snelle ROI.
Ateq is Master Digital Centre voor Philips producten van Speech Processing Solutions en geautoriseerde Value Added Reseller voor Grundig en Nuance. Ateq levert optimale support aan klanten door middel van marketingondersteuning, responsive en persoonlijk optreden, training, technische support, incentives, snel leveren en andere services. De belangrijkste gebieden waarin Ateq actief is zijn Nederland, België, Luxemburg, Italië en Duitsland. Ateq is tevens de hoofddistributeur in deze gebieden van Philips voicerecorders. Zie ook: https://www.ateq.nl/ en http://twitter.com/voiceprocessing